Register
FaceBook Twitter

Doesnt Report to Win7 64bit security Center

Post your query about Panda Dome Essential, Panda Dome Complete, Panda Dome Advanced and Panda Dome Premium here!
Registered user
Posts: 3
Joined: Wed, 11 Mar 2015, 20:47

Doesnt Report to Win7 64bit security Center

Postby rp31 » Wed, 04 Jul 2018, 14:44

Hi,

The new panda dome ( E) doesnt report its working as a security software / Antivirus and also that the firewall is working.
Inside the panda home view everyting is looking working OK - green

Thank you

Registered user
Posts: 3
Joined: Wed, 11 Mar 2015, 20:47

Re: Doesnt Report to Win7 64bit security Center

Postby rp31 » Mon, 09 Jul 2018, 10:23

Hi,

So, I found out yesterday that it was checked for Win to: dont inform me about security ( firewall, malware etc ).
After I changed this.
It say panda reporting that its working.

Official moderator
Posts: 987
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Doesnt Report to Win7 64bit security Center

Postby Darth Panda » Mon, 09 Jul 2018, 10:44

Hi,

So..windows was blocking us?

On the other hand, we are happy you solved the issue.

Regards

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

Return to Panda Dome - Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest