Can't activate Panda Dome

Post your query about Panda Dome Essential, Panda Dome Complete, Panda Dome Advanced and Panda Dome Premium here!
drbobee
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Thu, 06 Sep 2018, 11:10

Re: Can't activate Panda Dome

Post by drbobee » Thu, 06 Sep 2018, 17:38

HI Darth Panda.

A tried to activate Dome, I give the email, and fill the password (I used to login the Panda account), and Dome say cponecting to server for activating, but waiting about 30min ago, nothing. The Dome is not activated.

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1255
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome

Post by Darth Panda » Fri, 07 Sep 2018, 08:46

Hi Drbobee,

In order to solve the problem is necessary to uninstall Panda Dome, reboot the computer and install again with this file:

Panda Dome Essential
http://acs.pandasoftware.com/Panda/PDE/190561/PDE.exe
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

chilliwetwater
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Fri, 07 Sep 2018, 12:55

Re: Can't activate Panda Dome

Post by chilliwetwater » Fri, 07 Sep 2018, 13:09

My computer had Panda anti-virus pro. I clicked on a link when prompted to upgrade to Panda Dome. When I did, my computer started shutting down and rebooting. I had to format and reload. Now my computer is working but my Panda Dome is not activated. When I cut and paste my activation code saved from when I renewed last year, I get the message "Invalid Activation Code Try Again"

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1255
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome

Post by Darth Panda » Fri, 07 Sep 2018, 13:22

Hi chilliwetwater,

In order to solve the problem I need you to send me a private message with your activation code and the version of Panda Dome installed.
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1255
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome

Post by Darth Panda » Fri, 07 Sep 2018, 17:28

Hi chilliwetwater,

He activation code you sent us is correct. In order to solve the problem is necessary to uninstall Panda Dome, reboot the computer and install again with this file:

Panda Dome Essential
http://acs.pandasoftware.com/Panda/PDE/190561/PDE.exe

Regards
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

drbobee
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Thu, 06 Sep 2018, 11:10

Re: Can't activate Panda Dome

Post by drbobee » Fri, 07 Sep 2018, 19:15

Ho DarthPanda.

Thank you very much. I am able to activate. A reinstall needed. Maybe a simple upgrade cause a corrupt file somewhere. So uninstall, restart, and clear install with PDE.exe is the solve. Thank you.

chilliwetwater
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Fri, 07 Sep 2018, 12:55

Re: Can't activate Panda Dome

Post by chilliwetwater » Fri, 07 Sep 2018, 20:29

Thanks, DarthPanda. All is working now.

MS12
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Tue, 11 Sep 2018, 23:47

Re: Can't activate Panda Dome

Post by MS12 » Tue, 11 Sep 2018, 23:57

Hi. Similar to others on here, my Panda has upgraded from Global Protection (licence expires 2019) to Dome, but I'm unable to activate the new product.

Is it a case of needing my licence reactivated, or do I need to reinstall Dome?

Thanks

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1255
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome

Post by Darth Panda » Wed, 12 Sep 2018, 09:01

Hi,

What is the error message when you try to activate Panda Dome? Send us a screenshot.

Regards

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

MS12
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Tue, 11 Sep 2018, 23:47

Re: Can't activate Panda Dome

Post by MS12 » Wed, 12 Sep 2018, 15:58

Hi. No error message. Having entered email address and password, it's trying to activate ie "please wait while the product connects to the internet for activation". I know my internet is connected, but the activation is stuck at this point regardless of how long I leave it.

Thanks

Post Reply

Return to “Panda Dome - Issues”