[CLOSED] Full Scan Problem @57%??

Container for RESOLVED incidents, queries SOLVED by the experts, EXPIRED topics or those that have been CLOSED by the users.
Locked
pread
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Fri, 12 Jul 2013, 15:56

[CLOSED] Full Scan Problem @57%??

Post by pread » Fri, 12 Jul 2013, 16:01

Hi

can anyone assist please?

I have internet security 2012, I have tried running a full system scan now a few times, every time the scan freezes at 57%, I've left it running overnight but it wont go pass 57%, a quick scan seems to work fine?

I have updated a few times and still the same problem

Any ideas?

thanks
Phil

User avatar
VirusBuster
Official moderator
Official moderator
Posts: 7595
Joined: Mon, 02 Apr 2012, 18:53
Location: Panda HQ - Bilbao

Re: Full Scan Problem @57%??

Post by VirusBuster » Mon, 15 Jul 2013, 10:29

Try defragmenting the disk and running scandisk to discard any disk problems
If the scan is always being blocked in the same file, try moving it to a different location

Note: Topic moved to the Consumer 2012 issues forum
Regards,

Image
Jorge Torre
TechSupport Department - Panda Security

I don't reply to private messages unless I have previously requested them

User avatar
VirusBuster
Official moderator
Official moderator
Posts: 7595
Joined: Mon, 02 Apr 2012, 18:53
Location: Panda HQ - Bilbao

Re: Full Scan Problem @57%??

Post by VirusBuster » Mon, 05 Aug 2013, 11:26

Closed due to lack of response
TOPIC CLOSED
Regards,

Image
Jorge Torre
TechSupport Department - Panda Security

I don't reply to private messages unless I have previously requested them

Locked

Return to “Consumer 2012 - Archive Issues”