[SOLVED] Blue screen/BSoD after installing PCOP

Container for RESOLVED incidents, queries SOLVED by the experts, EXPIRED topics or those that have been CLOSED by the users
Locked
User avatar
unyu123
Registered user
Registered user
Posts: 35
Joined: Mon, 06 Jan 2014, 06:24
Location: secret

[SOLVED] Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by unyu123 » Thu, 13 Feb 2014, 11:38

Hello,

I installing PCOP on my computers (Windows Vista), then problem occurs, my computer got a bluescreen for many times. driver causing this problem is Rtlh86.sys (realtek NIC) and sometimes its NNSNAHSL based on the dumpfile.
After using another network card, the problem is vanish without changing PCOP configuration, seems like the problem is around the network card.
so how do I can solve this problem without replacing the network card, because too many computers in my company with this NIC and had the same problem.
is there any issue about this case? please anyone help me :cry:
Last edited by bartblaze on Thu, 13 Mar 2014, 12:10, edited 1 time in total.
Reason: Solved.
icikiprit~~

User avatar
bartblaze
Registered user
Registered user
Posts: 157
Joined: Thu, 04 Apr 2013, 13:56
Contact:

Re: Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by bartblaze » Tue, 25 Feb 2014, 16:49

Hi unyu123,

There has been a known issue with Windows Vista and BSoD in an earlier version of PCOP. Which version are you installing exactly?

Regards
Twitter: @bartblaze
Personal blog: http://bartblaze.blogspot.com

User avatar
unyu123
Registered user
Registered user
Posts: 35
Joined: Mon, 06 Jan 2014, 06:24
Location: secret

Re: Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by unyu123 » Fri, 07 Mar 2014, 05:19

Hi Bartblaze,

just upgraded to 6.8, but after finishing new installation of PCOP, my Panda Endpoint Protection stuck on ver 6.7, and BSoD still strike after an hour.
I disabled automatic update of protection engine in profile configuration, and the other PCs (with no BSoD problem) still running on 6.7. is there any problem with that?

thanks for replying btw, :D
icikiprit~~

JAMPanda
Official moderator
Official moderator
Posts: 20
Joined: Thu, 28 Jun 2012, 15:42

Re: Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by JAMPanda » Fri, 07 Mar 2014, 17:09

Unyu123,

I believe the aforementioned BSOD problem that was affecting some Vista installations was fixed with a hotfix which should be available from your local tech support. Give them a ring and let them know the situation and they should be able to provide you the fix to remedy the problem.

User avatar
unyu123
Registered user
Registered user
Posts: 35
Joined: Mon, 06 Jan 2014, 06:24
Location: secret

Re: Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by unyu123 » Tue, 11 Mar 2014, 09:48

Just updated the endpoint protection to 6.8... I'll be back soon for latest update :D
icikiprit~~

User avatar
unyu123
Registered user
Registered user
Posts: 35
Joined: Mon, 06 Jan 2014, 06:24
Location: secret

Re: Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by unyu123 » Thu, 13 Mar 2014, 04:27

the problem is clear with endpoint protection v 6.81.10, no BSoD striking until right now
seems like lot of issues has been fixed with this version..., case closed


~matur nuwun :D
icikiprit~~

User avatar
bartblaze
Registered user
Registered user
Posts: 157
Joined: Thu, 04 Apr 2013, 13:56
Contact:

Re: Blue screen/BSoD after installing PCOP

Post by bartblaze » Thu, 13 Mar 2014, 12:08

Hi Matur, thanks for your feedback!

Topic closed.
Twitter: @bartblaze
Personal blog: http://bartblaze.blogspot.com

Locked

Return to “Adaptive Defense and Endpoint Protection - Archive Issues”