TPM Module Detection

See what other community members have asked about the product or write here your own queries. The experts will help you out!
Post Reply
BlueDragon
Registered user
Registered user
Posts: 1
Joined: Wed, 03 Apr 2019, 16:05

TPM Module Detection

Post by BlueDragon » Wed, 03 Apr 2019, 16:26

We have a pricey licence for the Asset/Systems Management Module and are wondering if it can detect the TPM Module. (not in the Admin's guide)

Licence is running out September 2019 so we are comparing to competitors,
Would it be possible to add this field and detect the TPM module (if installed or not?) we see this as very useful :)

Thanks in advance & regards from very happy customers.

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1501
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: TPM Module Detection

Post by Darth Panda » Wed, 03 Apr 2019, 16:40

Hi BlueDragon,


That field is not available for now. You can send us all your suggestions for the new version to: sugerencias@pandasecurity.com

Regards,
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

Post Reply

Return to “SM - Issues”