AV Console has stopped working

Post your query about Panda Global Protection, Panda Internet Security and Panda Gold Protection here!
Locked
labdaddy
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Mon, 20 Aug 2018, 21:50

AV Console has stopped working

Post by labdaddy » Mon, 20 Aug 2018, 22:08

I have tried uninstalling PAV Dome using the control panel/programs and downloading the installGP program with no change.

I again unistalled the program and downloaded the PDA program from the forum, installed it and am still receiving the same error message: AV Console has stopped working

Here is the PSUAConsole config file:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0" />
</startup>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Runtime" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.6.10.0" newVersion="2.6.10.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Threading.Tasks" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.6.10.0" newVersion="2.6.10.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Net.Http" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
<bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-2.2.29.0" newVersion="2.2.29.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
</configuration>

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1546
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: AV Console has stopped working

Post by Darth Panda » Tue, 21 Aug 2018, 08:52

Hi labdaddy

Use this uninstaller to completely remove the antivirus:

http://www.pandasecurity.com/resources/ ... taller.exe

Reinstall the antivirus and tell us the result. Thank you.

Regards.
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

labdaddy
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Mon, 20 Aug 2018, 21:50

Re: AV Console has stopped working

Post by labdaddy » Thu, 23 Aug 2018, 21:23

You're kidding right?

I used the installer, rebooted, ran PDA.exe and as soon as it started to open I got the same old error message about the AV Console has stopped working and it continues to pop up on my screen.

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1546
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: AV Console has stopped working

Post by Darth Panda » Fri, 24 Aug 2018, 09:16

Hi labdaddy

I recommended you to report the issue to our technical support of your country. For that, fill this form:

https://www.pandasecurity.com/uk/homeus ... html?lng=1

This form is for United Kingdom, if it not your country, tell us which one is it.

Regards
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

labdaddy
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Mon, 20 Aug 2018, 21:50

Re: AV Console has stopped working

Post by labdaddy » Fri, 24 Aug 2018, 15:25

I managed to submit a ticket to the USA Customer Support site. Thank you for trying to help me. The Force was just not with us.

Locked

Return to “Consumer - Issues”