[SOLVED] PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Container for RESOLVED incidents, queries SOLVED by the experts, EXPIRED topics or those that have been CLOSED by the users.
Celumil
Registered user
Registered user
Posts: 1
Joined: Tue, 25 Apr 2017, 18:01

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by Celumil » Tue, 25 Apr 2017, 18:37

I'm using Windows XP SP3 and I had the psevents problem. The trick to change the date (to April 21st) makes the installation possible. BUT after restoring the real date, the panda interface is not displayed correctly (no text, no buttons, nothing except the top menu icons). And if I restart the computer with the real date then the antivirus will not start at all.

Igor
Registered user
Registered user
Posts: 5
Joined: Tue, 25 Apr 2017, 18:04

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by Igor » Wed, 26 Apr 2017, 02:47

VirusBuster wrote:Have you tried manually starting Panda Product Service as indicated above?
This doen't work, at least for me. When I launch it the system stops this and writes that the service was started and then stopped because some services are being stopped automatically when there is nothing to do for them.
Though if this is launched with date 21st of april it works. But I need Panda working for current date.

Thus the issue still exists for me, Windows XP, can't launch Panda product, no Panda icon in the bottom-right.

When will this work as normal?

Caneva
Registered user
Registered user
Posts: 1
Joined: Wed, 26 Apr 2017, 13:24

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by Caneva » Wed, 26 Apr 2017, 13:36

I'm using two pc with Windows Vista and one pc with XP and I had the psevents problem.

I don't have problems with pc using Windows7/10


My problem is identical to that of Igor

This doen't work, at least for me. When I launch it the system stops this and writes that the service was started and then stopped because some services are being stopped automatically when there is nothing to do for them.
Though if this is launched with date 21st of april it works. But I need Panda working for current date.

Thus the issue still exists for me, Windows XP, can't launch Panda product, no Panda icon in the bottom-right.

When will this work as normal?

fvscarvalho
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Tue, 25 Apr 2017, 13:10

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by fvscarvalho » Wed, 26 Apr 2017, 14:00

I have Windows Vista on my computer and I had the same error messages and couldn't reinstall the software. Changing the date to 21 worked well but changing again to the actual date stopped the Panda Product Service. This service will not restart manually as well.

lb1947
Registered user
Registered user
Posts: 1
Joined: Mon, 24 Apr 2017, 18:27

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by lb1947 » Wed, 26 Apr 2017, 16:28

I've been watching this thread for a week or so now since I, too, have been experiencing, on my Windows XP Pro SP3 computer, the same problems that others are having. To attempt to get rid of the PSEvents.exe errors, and to get the Panda Control Console to show up again when called, I uninstalled my Panda Security Global Protection 2016 software and tried to do a fresh install. That "solution" left me with no protection at all. To get some measure of protection while Panda Security comes up with a fix, I downloaded and installed (without problem, I might add) the free version of AVAST Antivirus. That seems to be working quite well. I did this as a temporary measure, but ...

User avatar
VirusBuster
Official moderator
Official moderator
Posts: 7595
Joined: Mon, 02 Apr 2012, 18:53
Location: Panda HQ - Bilbao

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by VirusBuster » Wed, 26 Apr 2017, 17:26

Here is an update on the progress:

- PsEvents.exe errors: SOLVED
- PSExpCampaign.exe errors: SOLVED
- Systray bear icon not shown: SOLVED. You only need to reboot the machines having this issue
- Installation problems (2132 error in Corporate products). PARTIALLY SOLVED

New installers available for Panda Protection Advanced, Panda Protection Complete and Panda Free Antivirus.

Panda Protection Advanced:
http://www.pandasecurity.com/resources/ ... on/ppa.exe

Panda Protection Complete:
http://www.pandasecurity.com/resources/ ... on/ppc.exe

Panda Free Antivirus:
http://www.pandasecurity.com/resources/ ... freeav.exe

It is very important to activate the product when prompted during the installation process. Please check FAQ on the following link:
http://www.pandasecurity.com/support/card?id=55512

IMPORTANT! The installers for Internet Security/Global Protection/Gold Protection/Antivirus Pro will be available tomorrow, Thursday, 27th April 2017
Regards,

Image
Jorge Torre
TechSupport Department - Panda Security

I don't reply to private messages unless I have previously requested them

Igor
Registered user
Registered user
Posts: 5
Joined: Tue, 25 Apr 2017, 18:04

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by Igor » Wed, 26 Apr 2017, 20:49

VirusBuster wrote: - Systray bear icon not shown: SOLVED. You only need to reboot the machines having this issue
Have rebooted the pc. Doesn't work. No Panda icon at the bottom-right, no ability to launch Panda control pannel from Start menu, no ability to check a file by right button of mouse.
If to change date to 21st of april it works. All is as earlier. Windows XP.
Is rebooting enough to get back working Panda?

User avatar
VirusBuster
Official moderator
Official moderator
Posts: 7595
Joined: Mon, 02 Apr 2012, 18:53
Location: Panda HQ - Bilbao

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by VirusBuster » Thu, 27 Apr 2017, 12:10

New Update (April 27th 11:00 UTC +2) on the progress

- PsEvents.exe errors: SOLVED Solution automatically deployed
- PSExpCampaign.exe errors: SOLVED Solution automatically deployed
- Systray bear icon not shown: SOLVED. Solution automatically deployed. You only need to reboot the machines having this issue
- Installation problems: SOLVED

Consumer products installation errors:
To fix the installation errors, install your product by downloading and double-clicking on the installation file of your product.

Consumer version range (17.0.1)

Code: Select all

Panda Antivirus Pro: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/ap.exe
Panda Internet Security: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/is.exe
Panda Global Protection: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/gp.exe
Panda Gold Protection: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/gl.exe
Panda Zone subscription range (18.1.0)

Code: Select all

Panda Free Antivirus: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/freeav.exe
Panda Protection Advanced: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/ppa.exe
Panda Protection Complete: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/ppc.exe
Small Business Protection: http://www.pandasecurity.com/resources/sop/consumer-icon/soho.exe
IMPORTANT: It is very important to activate the product when prompted during the installation process. Please check FAQ on the following link:
http://www.pandasecurity.com/support/card?id=55512

Corporate products 2132 errors installing: http://www.pandasecurity.com/support/card?id=502132
Regards,

Image
Jorge Torre
TechSupport Department - Panda Security

I don't reply to private messages unless I have previously requested them

fvscarvalho
Registered user
Registered user
Posts: 2
Joined: Tue, 25 Apr 2017, 13:10

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by fvscarvalho » Thu, 27 Apr 2017, 12:18

All the problems solved as soon as I turned on the computer
Thank you

OrlandoFurioso
Registered user
Registered user
Posts: 6
Joined: Thu, 27 Apr 2017, 09:54

Re: PsEvents.exe errors + PSExpCampaign.exe errors + Installation problems

Post by OrlandoFurioso » Thu, 27 Apr 2017, 14:17

I reinstalled the new freeav.exe and all went well. Now it works in wonder! Thank you all for your work!
:D :D :D :D :D

Locked

Return to “Consumer - Archive Issues”