how use panda Command line Scanner

If you have issues with Panda Protection Advanced or with Panda Protection Complete, check the Support articles http://www.pandasecurity.com/support/ or else, post your question here!
Post Reply
panfoali
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Mon, 14 Jan 2019, 15:49

how use panda Command line Scanner

Post by panfoali » Mon, 14 Jan 2019, 16:11

Hi
I installed panda internet security in my system
and i need to scan files command line
After searching on the Internet, I found pavcl.exe program but there is no documentation for it, and when I call it in command line, it does not return any result.
Do need a particular version for command line?
How to install and use pavcl?


sorry for my bad English

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1560
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: how use panda Command line Scanner

Post by Darth Panda » Mon, 14 Jan 2019, 16:23

Hi,

Sorry, but pavcl.exe is obsolete and isn't updated.

Why you want to scan files from command line? What's your operation system?

Regards

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

panfoali
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Mon, 14 Jan 2019, 15:49

Re: how use panda Command line Scanner

Post by panfoali » Tue, 15 Jan 2019, 06:57

my system is windows 7 64bit
I've written a program that downloads the file. I want to scan the file with Panda in the program and review the result before continuing

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1560
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: how use panda Command line Scanner

Post by Darth Panda » Tue, 15 Jan 2019, 10:34

Hi,

Sorry, but it's not possible to perform an analysis from the command line. You should do it from the interface of the antivirus.

Regards

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

panfoali
Registered user
Registered user
Posts: 3
Joined: Mon, 14 Jan 2019, 15:49

Re: how use panda Command line Scanner

Post by panfoali » Tue, 15 Jan 2019, 12:14

hi,

Is the command line feature completely removed?
Is it possible to use this feature in older versions?
Is this feature active on other operating systems?

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1560
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: how use panda Command line Scanner

Post by Darth Panda » Tue, 15 Jan 2019, 13:37

Hi,

I'm going to answer your question:

Yes.
No, it's outdated, so it would not work.
Maybe in Linux but i would to check it.

Regards

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

Post Reply

Return to “Panda Protection Products - Issues”