Can't activate Panda Dome under MacOS

Post your query about Panda Dome Essential, Panda Dome Complete, Panda Dome Advanced and Panda Dome Premium here!
Post Reply
fabiola
Registered user
Registered user
Posts: 4
Joined: Sat, 08 Jun 2019, 17:04

Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by fabiola » Sat, 08 Jun 2019, 17:13

Hallo,

i can't activate my Panda Dome under MacOS Mojave 10.14.5 - it keeps getting "Communication Error 500".

My Internet is working fine, no proxy, etc. The operation system was freshly installed (moved to ssd) and no other software beside Panda and Chrome is installed, so there is nothing that could block Panda...

Does anybody know what that error means and how to solve it?

Thanks

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1489
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by Darth Panda » Mon, 10 Jun 2019, 10:00

Hi fabiola,

Verify that your email and password are correct, when you are trying to activate the antivirus.

Regards

DArth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

fabiola
Registered user
Registered user
Posts: 4
Joined: Sat, 08 Jun 2019, 17:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by fabiola » Mon, 10 Jun 2019, 10:24

Yes, it is correct. I downloaded several times the installation package from my own panda Account.

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1489
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by Darth Panda » Mon, 10 Jun 2019, 11:33

Hi fabiola,

Send me your client number in a private message so i will open an issue..

Regards,

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

fabiola
Registered user
Registered user
Posts: 4
Joined: Sat, 08 Jun 2019, 17:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by fabiola » Mon, 10 Jun 2019, 12:46

Issue is already opened, but Technic Support says the fail is in a host file because it was modified, that why I installed everything new and installed Panda. But support keep saying the problem is on my internet settings... If it was the case, why it is in my Android activated but not in my Mac? So, internet settings is not the cause. Case nr. In private message.

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1489
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by Darth Panda » Mon, 10 Jun 2019, 15:54

Hi fabiola,

Thanks for the info. I will escalate it internally, and they will get in touch with you as soon as possible.

Regards,

Darth
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

fabiola
Registered user
Registered user
Posts: 4
Joined: Sat, 08 Jun 2019, 17:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by fabiola » Tue, 11 Jun 2019, 09:01

Hallo,

Thank you very much... hopefully will be a solution.

Regards,

Darth Panda
Official moderator
Official moderator
Posts: 1489
Joined: Tue, 24 Oct 2017, 12:04

Re: Can't activate Panda Dome under MacOS

Post by Darth Panda » Tue, 18 Jun 2019, 12:00

At the moment we close this case, you will be contacted via panda security support office.
Technical support – Panda Security
www.pandasecurity.com

Post Reply

Return to “Panda Dome - Issues”